Välkommen till Dmontage AB

Vi utrustar din bil.

Vi utrustar alla typer av fordon, tex transportbilar, lastbilar, personbilar, snöskotrar, fyrhjulingar i Östersund. Vi utför även service/reparationer på bil, mc, atv, snöskoter, moped, gräsklippare, båtmotor etc.

PP75-4216

En lätt båttrailer med en totalvikt på upp till 750 kg, som ska transportera en motorbåt, en båt för fiske eller en liten båt.

FRÅN 16 950:-

Välj

LÄTT BÅTTRAILER MED SMARTA LÖSNINGAR

Istället för sidorullar använder modellen en speciell design som kombinerar fördelarna med rullar och skenor Multi-rollers underlättar placeringen av båten på trailern och garanterar dess stabilitet under transport. Positionen för var och en av glidrullarna kan justeras upp och ner och i olika lutningsvinklar. Dessutom kan var och en av dem monteras i en av fyra olika bredder. Detta gör att du kan anpassa deras inställning till storleken på båten som transporteras. Multi-roller-systemet garanterar en stabil placering av den transporterade lasten och enklare lastning. Dessutom, tack vare elimineringen av den bakre stötfångarbalken, är trailern mer funktionell i användning och det är lättare att sjösätta en båt från den.

Multi-roller båttrailer

Släpvagnen är tillverkad av Magnelis plåt, det är en beläggning som garanterar deras höga motståndskraft och korrosionsbeständighet. Dessutom gör den den motståndskraftig mot solstrålning eller intensiva nederbörd. Den täta beläggningen fungerar som en barriär – den hindrar stålet från att komma i kontakt med omgivningen och förhindrar därmed att det rostar.

Släpvagnen har ett vikbart lampsystem. Det betyder att när den sjösätts skjuts lamporna åt sidorna, vilket gör att båten fritt kan föras ner i vattnet. Som standard har modellen LED-lampor med bajonettkontakter. Denna lösning garanterar full täthet av belysningen. Släpvagnen har en axel med WPS Waterproof System, som helt tätar dess nav. Dessutom förlänger det livslängden på både lager, nav och axlar. Beroende på tyngdpunkten i båttrailern kan vi dessutom själva justera axlarnas position i förhållande till ramen.

* Vagnen på bilden kan vara extrautrustad

  • Antal Axlar 1
  • Axeltyp Obromsad
  • Hjultyp R13
  • Lastyta Längd (cm)420
  • Lastyta Bredd (cm)159
  • Lastvikt (kg) 600
  • Tjänstevikt (kg)150
  • Totalvikt (kg)750

Vill ni veta mer om denna maskin eller ha ett kostnadsförslag?

  info@dmontage.se  063-10 11 12  Öppettider